Overview

Oferta obozów letnich jest z myślą nie tylko o dzieciach i młodzieży, ale też o całych rodzinach dla których sport stanowi życiową pasję. Każdy kto lubi sport, znajdzie właściwe dla siebie rozwiązanie. Są one świetnym rozwiązaniem dla osób chcących aktywnie spędzić czas oraz rozwinąć swoje sportowe umiejętności. Organizowane wyjazdy pozwalają uczestnikom wypełnić  niezbędną dawkę ruchu.  Udział dziecka w uprawianiu sportu ma olbrzymi wpływ na jego rozwój. Oprócz oczywistego waloru jakim jest rozwój sprawności fizycznej, zdrowia i wzmocnienia  organizmu duże znaczenie ma kształtowanie charakteru i postaw młodego człowieka.

Osoby regularnie uprawiające sport są nie tylko zdrowsze, ale także bardziej pewne siebie i lepiej radzą sobie z nawiązywaniem kontaktów z rówieśnikami. Ich opiekunowie doceniają zalety sportu i jego wpływ na pozytywną samoocenę, koncentrację i motywację.

Naszym celem jest zapewnienie uczestnikom wielu atrakcji, dobrej zabawy, niespodzianek a przede wszystkim profesjonalnie przeprowadzonych zajęć sportowych.

Każdy wyjazd będzie miał odpowiednio dobrany program, który łączy w sobie elementy sportu i nauki np. języka obcego czy tańca.

Podczas obozów każdy uczestnik posiądzie wiedzę i umiejętności związane nauką i doskonaleniem prawidłowego rozwoju sprawności fizycznej (postawa, koordynacja ruchowa itd.).

W trakcie poszczególnych obozów sportowych prowadzone będą zajęcia języków obcych (w zależności od zapotrzebowania rodzaju języka obcego) polegające głównie na rozmowach z neative speakerem, organizowaniu scenek sytuacyjnych w celu pozyskania umiejętności wykorzystania języka w praktyce.

Po zajęciach i chwili wytchnienia uczestnicy wyjazdów będą mogli skorzystać z bogatej oferty jaką są to m.in. gry i zabawy zespołowe, konkursy grupowe i indywidualne, gry terenowe, wycieczki krajoznawcze, dyskoteki itp.

Quick Info

• Poziom wszystkie poziomy
  • czas trwania 1-2 tygodnie
  • uczestnicy do 30 osób